Nädala menüü
28. aprill 2021, 17:27

NÄDALAMENÜÜ | 26. aprill – 2. mai: hõrgud road nendest kõige esimestest rabarbritest!

Ja ongi aeg esimesed rabarberid koogiks teha või teistesse kevadistesse magusatesse või soolastesse roogadesse sokutada. Kuigi esimesed rabarberivarred tunduvad ülimaitsvad, peab rabarberiga oskama piiri pidada, sest varred ja lehed sisaldavad oblikhapet, mis viib organismist kaltsiumit välja. Seetõttu võiks rabarberitoitudega koos tarbida kaltsiumirikkaid toiduaineid, näiteks erinevaid piimatooteid. 

Ja ongi aeg esimesed rabarberid koogiks teha või teistesse kevadistesse magusatesse või soolastesse roogadesse sokutada. Kuigi esimesed rabarberivarred tunduvad ülimaitsvad, peab rabarberiga oskama piiri pidada, sest varred ja lehed sisaldavad oblikhapet, mis viib organismist kaltsiumit välja. Seetõttu võiks rabarberitoitudega koos tarbida kaltsiumirikkaid toiduaineid, näiteks erinevaid piimatooteid. 

Edasi lugemiseks: