21. aprill 2021, 20:05
NÄDALAMENÜÜ | 19.–25. aprill: toidud värske karulaugu, naadi ja noore nõgesega
Karulauk on juba metsa all või aias päris pikaks võrsunud ning ka nõges ja naat on oma ninad päikese poole sirutanud. Nüüd saab oma toidulauda taas rikastada ja tervist turgutada värske kevadrohelisega. Enne karulaugu korjamist tuleks kindlasti veenduda, et tegemist poleks piibelehe või sügislille lehtedega.
Karulauk on juba metsa all või aias päris pikaks võrsunud ning ka nõges ja naat on oma ninad päikese poole sirutanud. Nüüd saab oma toidulauda taas rikastada ja tervist turgutada värske kevadrohelisega. Enne karulaugu korjamist tuleks kindlasti veenduda, et tegemist poleks piibelehe või sügislille lehtedega.
Edasi lugemiseks:
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)