KIIRELT VALMIV PIDUROOG | Mozzarella, tomati ja spinatiga täidetud kanafileed (1)
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
20 minutit + 15-18 minutit ahjus
Koostisosad
4 tk Kanafilee
150 g Mozzarella
8 tk Päikesekuivatatud tomat
4 spl Sulatatud juust
3 spl Roheline pesto
1 tk Küüslauguküüs
75 g Spinatilehed
1 spl Oliiviõli
1 dl Kanapuljong või vesi
1 dl Köögikoor soovi korral
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Lõika kanafileedele paksemast küljest horisontaalsed sisselõiked nii, et ühelt poolt jääb filee kokku. Hõõru sisselõige ja filee välispind kokku soola ja pipraga.
2. Tükelda mozzarella ja haki päikesekuivatatud tomatid väikesteks kuubikuteks. Sega sulajuustu, pesto ja purustatud küüslauguga. Sega hulka hakitud spinat.
3. Täida kanafileed täidisega, lükates täidis tihedalt sisselõikesse. Sule tikkudega.
4. Pruunista fileed pannil õlis mõlemast küljest kuldpruuniks. Pane ahjuvormi ja kalla vormi põhja veidi puljongit või vett. Küpseta 180-kraadises ahjus 15-18 minutit. Serveeri keedetud riisi või kuskussiga.
Kommentaarid