Otseselt ei ole vajadust nii kokku hoida, aga kuna vihkan toidu raiskamist, siis üldjuhul ostan tihti allahinnatud, sama päeva kaupa. Pole veel kordagi terviseriket olnud. Mida ei saa väita kahjuks töökoha ümber olevate "päevarestoranide" toiduga seonduva kohta.... Seega soovitan kodus tehtud toitu tööle kaasa võtta või kodukontoris boltimise/woltimise asemel ka kodu toitu süüa. Aga selleks peab muidugi süüa oskama teha...
Kui nüüd tõsiselt rääkida siis kõige parem nipp on käia 1x nädalas toidupoes. Jah kui on lapsi rohkem siis saab piim otsa, sest 20 L piima just ei mahuta koju ära. Aga väiksem pere saab hakkama. Ja oluline asi veel on osta allahindlusega päeva lõpus lihatooteid, neid saab sügavkülmutada ja nädalaga ei juhtu mitte midagi. Toidukorv tuleb ikka väga odav ja soodne.
tihedamini käies saab ära kasutada parim enne kampaaniad, kord nädalas on kallim ja ebamugavam, kui just rikkur pole, aga siis pohlad, siis võib üldse mitte käia ja ise tellida valmis tehtud toit juba otse koju . ja see ON ära tõestatud juba ammu . ehk et see pole hea soovitus .
Kokkuhoidmisega teemad lähevad hullupööraseks siis, kui kokkuhoidmisest saab
k o o n erd amine. Ei talu koonerdajaid. Söömiseta ei suuda inimene midagi.
Alguses on, et "kuidas toidu pealt raha kokku hoida".
Aga viimases punktis hakatakse jahuma "peentest köögiriistadest".
Kas köögiseadmed kvalifitseeruvad ka toidu alla???
KOMMENTAARID (10)