Tervisliku toidulaua alus on tasakaal. Foto: Pixabay
Toiduuudised
5. aprill 2021, 16:51

TOITUMISTERAPEUT TULEB APPI: koroonakevade tervislik toidulaud

Aastaid on kevaditi räägitud, et eestimaalastel jääb puudu D-vitamiinist, mille tuntuim allikas on päike. „Päikest võtame suvel, terveks talveks sellest ei jagu,“ ütleb toitumisterapeut Triin Muiste. Rääkimata tänavusest kevadest, kui juba pikemata ega on soovitatud püsida kodus. 

Aastaid on kevaditi räägitud, et eestimaalastel jääb puudu D-vitamiinist, mille tuntuim allikas on päike. "Kui päikest napib, tasub süüa rohkem D-vitamiini sisaldavaid toite," ütleb toitumisterapeut Triin Muiste ja tuletab meelde, et esmatähtis on siiski toituda mitmekesiselt. Tasakaalustatud menüü olulisust meie tervisele rõhutab ka toitumisnõustaja Kristin Salupuu. Nad jagavad oma kevadisi lemmikretsepte ka Toidutare lugejatega.  

Edasi lugemiseks: