KEVADPÜHADE PIDULAUD RÖÖVIB KEELE: hernesupike, kartulisalat, kitsejuustu-spargligalett, täidetud munad ja lihtne minipasha
, 3. aprill 2021 10:00
KollaažFoto: 5xKai Kodasma
Ajad muutuvad ja kombed samuti. Ka peolaua kroonid võiksid mõne aja tagant läbi teha värskenduskuuri, et veelgi kirkamalt särada ja põnevust pakkuda.
Oleme pidanud viimaseid pühi veetma teistmoodi kui oleme harjunud ja ilmselt on mõnigi traditsiooniline koosviibimine koos kokkamisega sootuks ära jäänud. Kuid hoolimata sellest, mis olukorras parajasti oleme, tasub pühasid tähistada tavapärasest erilisemate palakestega.
Ülestõusmispühade peolaua jaoks värvime munad sibulakoortes siiruviiruliseks ja teeme roogi, milles on aukohal muna, kohupiim või mõni muu kevadekuulutaja.
Kõiki roogi saab hõlpsalt valmistada nii suuremale kui ka väiksemale seltskonnale.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse