KollaažFoto: 5xKai Kodasma
Toiduuudised
3. aprill 2021, 10:00

KEVADPÜHADE PIDULAUD RÖÖVIB KEELE: hernesupike, kartulisalat, kitsejuustu-spargligalett, täidetud munad ja lihtne minipasha

Ajad muutuvad ja kombed samuti. Ka peolaua kroonid võiksid mõne aja tagant läbi teha värskenduskuuri, et veelgi kirkamalt särada ja põnevust pakkuda.

Ajad muutuvad ja kombed samuti. Ka peolaua kroonid võiksid mõne aja tagant läbi teha värskenduskuuri, et veelgi kirkamalt särada ja põnevust pakkuda.

Oleme pidanud viimaseid pühi veetma teistmoodi kui oleme harjunud ja ilmselt on mõnigi traditsiooniline koosviibimine koos kokkamisega sootuks ära jäänud. Kuid hoolimata sellest, mis olukorras parajasti oleme, tasub pühasid tähistada tavapärasest erilisemate palakestega.

Ülestõusmispühade peolaua jaoks värvime munad sibulakoortes siiruviiruliseks ja teeme roogi, milles on aukohal muna, kohupiim või mõni muu kevadekuulutaja. 

Kõiki roogi saab hõlpsalt valmistada nii suuremale kui ka väiksemale seltskonnale. 

Edasi lugemiseks: