KollaažFoto: 5xKai Kodasma
Kai Kodasma, ajakiri Tiiu 3. aprill 2021 10:00
Ajad muutuvad ja kombed samuti. Ka peolaua kroonid võiksid mõne aja tagant läbi teha värskenduskuuri, et veelgi kirkamalt särada ja põnevust pakkuda.

Ajad muutuvad ja kombed samuti. Ka peolaua kroonid võiksid mõne aja tagant läbi teha värskenduskuuri, et veelgi kirkamalt särada ja põnevust pakkuda.

Oleme pidanud viimaseid pühi veetma teistmoodi kui oleme harjunud ja ilmselt on mõnigi traditsiooniline koosviibimine koos kokkamisega sootuks ära jäänud. Kuid hoolimata sellest, mis olukorras parajasti oleme, tasub pühasid tähistada tavapärasest erilisemate palakestega.

Ülestõusmispühade peolaua jaoks värvime munad sibulakoortes siiruviiruliseks ja teeme roogi, milles on aukohal muna, kohupiim või mõni muu kevadekuulutaja. 

Kõiki roogi saab hõlpsalt valmistada nii suuremale kui ka väiksemale seltskonnale. 

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad