Toiduuudised

KEVADPÜHADE PIDULAUD RÖÖVIB KEELE: hernesupike, kartulisalat, kitsejuustu-spargligalett, täidetud munad ja lihtne minipasha 

Kai Kodasma, ajakiri Tiiu, 3. aprill 2021 10:00
KollaažFoto: 5xKai Kodasma

Ajad muutuvad ja kombed samuti. Ka peolaua kroonid võiksid mõne aja tagant läbi teha värskenduskuuri, et veelgi kirkamalt särada ja põnevust pakkuda.

Oleme pidanud viimaseid pühi veetma teistmoodi kui oleme harjunud ja ilmselt on mõnigi traditsiooniline koosviibimine koos kokkamisega sootuks ära jäänud. Kuid hoolimata sellest, mis olukorras parajasti oleme, tasub pühasid tähistada tavapärasest erilisemate palakestega.

Ülestõusmispühade peolaua jaoks värvime munad sibulakoortes siiruviiruliseks ja teeme roogi, milles on aukohal muna, kohupiim või mõni muu kevadekuulutaja. 

Kõiki roogi saab hõlpsalt valmistada nii suuremale kui ka väiksemale seltskonnale. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

03.04.2021
Munakuningas Vladimir Sapožnini lihavõttetavad: koksimisvõistlus ja tohutu töö (+ põnevad retseptid!)
03.04.2021
PASHA LUMMUSES | Vaata, kui lihtne on teha kevadpühade lauale traditsiooniline hõrgutis
02.04.2021
LIHAVÕTTED TOIDUTARES: 10 uhket, aga lihtsat praadi kevadpühasid tähistama
02.04.2021
OHHOO! Lihtne looduslik värvispikker nii valgetele kui ka pruunidele munadele