HaputainasaiFoto: Kai Kodasma
Toiduuudised
1. aprill 2021, 15:27

HEAD HAPUSAIAPÄEVA! Põhjalik juhis, kuidas isetehtud juuretisega saia küpsetada

Haputainasai on tõeliselt auväärse ajalooga söögipoolis, mille valmistamise kohta on andmeid juba tuhandete aastate tagant. Pole ka imeks panna, sest põhimõtteliselt on selleks vaja vaid vett, jahu ja aega. Aega kulub palju! Et haputainasaia täiesti algusest peale teha, on esmalt vaja juuretist, mille abil tainas kerkib ja mis lõpuks sellele iseloomulikult hapuka maitse annab. 

Haputainasai on tõeliselt auväärse ajalooga söögipoolis, mille valmistamise kohta on andmeid juba tuhandete aastate tagant. Pole ka imeks panna, sest põhimõtteliselt on selleks vaja vaid vett, jahu ja aega. Aega kulub palju! Et haputainasaia täiesti algusest peale teha, on esmalt vaja juuretist, mille abil tainas kerkib ja mis lõpuks sellele iseloomulikult hapuka maitse annab. 

Edasi lugemiseks: