PÜHADEMUNADE TAASKASUTUS: täidetud munad 13 eri moel
, 4. aprill 2021 10:15
Foto: Britt Paju
Kui oled aastaid pühademune peitnud pikkpoisi või sokutanud Šoti lihapallide sisse ning munavõi ja kiluvõileib munaga ka enam ei isuta, siis tasub vahelduseks kiigata Aasia ja araabia maade köökide poole. Alati saab keskenduda eestlase peolaua klassikale – täidetud munadele, aga sedagi võiks teha uues võtmes. Näiteks värvida kooritud pühademunad uuesti ära ja maitsestada täidist mõne eksootilise vürtsiga. Kuidas täpsemalt, õpetavad toidublogija Britt Paju ja maitseainete poe Umami perenaine Juta Raudnask.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse