Toiduuudised

PÜHADEMUNADE TAASKASUTUS: täidetud munad 13 eri moel  

Kersti Eero, 4. aprill 2021 10:15
Foto: Britt Paju

Kui oled aastaid pühademune peitnud pikkpoisi või sokutanud Šoti lihapallide sisse ning munavõi ja kiluvõileib munaga ka enam ei isuta, siis tasub vahelduseks kiigata Aasia ja araabia maade köökide poole. Alati saab keskenduda eestlase peolaua klassikale – täidetud munadele, aga sedagi võiks teha uues võtmes. Näiteks värvida kooritud pühademunad uuesti ära ja maitsestada täidist mõne eksootilise vürtsiga. Kuidas täpsemalt, õpetavad toidublogija Britt Paju ja maitseainete poe Umami perenaine Juta Raudnask.  

 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

03.04.2021
Kas mäletate? Mis olid moodsad munalakid?
02.04.2021
LASTE RÕÕMUKS: vutimunad vopsti topsi!
02.04.2021
UUED SOOVITUSED: kui palju võib süüa muna, et see ei rikuks tervist?
01.04.2021
MAITSEV JA ILUS | Vaata ja õpi, kuidas lastega lihavõttetordile magusaid kaunistusi teha