VITAMIINE JA MAITSEKÜLLUST | Toortatra tabbouleh mangoga (1)
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 dl Toortatratang
150 g Kirsstomatid
1 tk Mango (või pikk kurk)
1 tk Väike punane sibul
2 tk Küüslauguküüs
2 tk Suur peotäis peterselli
1 tk Suur peotäis münti
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl ja riivitud koor
2 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Kuumuta 4 dl vett kastrulis keemiseni. Lisa tatar ja keeda ilma kaaneta 10-12 minutit või kuni enamus veest on imendunud. Alanda kuumus hästi madalaks, kata kastrul kaanega ja lase haududa kuni kogu vesi on imendunud ja tatar pehme. Sega kahvliga kohevaks ja jäta jahtuma.
2. Haki tomatid, mango, sibul, küüslauk ja hakitud ürdid ning pane kaussi. Lisa tatar ja riivitud sidrunikoor, sega läbi.
3. Klopi kokku sidrunimahl ja õli, maitsesta soola ja pipraga. Nirista salatile ja sega läbi.
Kommentaarid