HEAD VAHVLIPÄEVA! Spinativahvlid sobivad nii eineks kui suupisteks
Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
SPINATIVAHVLID
3 dl Vesi
3.5 dl Nisujahu
0.5 tl Sool
4 dl Rõõsk koor 35%
100 g Spinatilehed
2 tk Suur muna
Või määrimiseks
SERVEERIMISEKS
2 dl Hapukoor
1 tk Punane sibul
80 g Kalamari
Hakitus till või petersell
Valmistamine
1. Klopi vesi, jahu ja sool ühtlaseks. Lisa koor ja vispelda ühtlaseks. Kui tainasse jäävad jahuklimbid, siis võib taina ka saumikseriga ühtlaseks mikserdada. Kata kauss kilega ja lase 15 minutit külmkapis seista.
2. Blanšeeri spinatilehti keevas vees 1 minut. Tõsta sõelale ja pressi neist võimalikult palju vett välja. Haki hästi peeneks ja sega taina hulka. Vispelda hulka munad.
3. Kuumuta vahvlimasin ja pintselda küpsetuspinnad võiga. Küpseta kuldpruunid vahvlid. Serveeri soojalt hapukoore, sibularataste ja kalamarjaga, puista peale hakitud ürte.
Kommentaarid (0)