Kolumnid

EVELIN ILVES | Nagu laiaks litsutud. Aga kelle poolt? (5)

LISA KOMMENTAAR

Palun jätke see 18. märts 2021, 12:05
võõrsõna modereerimine kasutamine ja avaldage kodaniku arvamused!
Meil on siin riigikeses18. märts 2021, 12:04
käivitatud silmakirjalikkuse meistriklass! Üldise hirmu , enesetsensuuri ja süüdlaste otsimine igasugustel põhjustel, et enesele indulgentsi osta ja seda jampsi meediakanalite poolt inimestele pähe määrida. Et nad oleksid voonakesed ja küike teeksid paksu teki all. Nüüd on üles kaevatud mingi 5 aasta tagune piltide saatmine kui maailma suurim kuritegu, külalistreeneri renomee on mutta tambitud, Aivar Mäe renomee samuti, TÜ meestöötaja tulevik on hävitatud, jne. Kas Eesti NOKIA on sellisena leitud?
keegi 18. märts 2021, 12:00
Pr Ilves, palun andke nõu, kuidas saaksin spinaalstenoosi kumuleeruva arengu seisundis pikki kõndimisi teha. Olin superkõndija, nüüd vaid valu ja valu, istun ja laman vaheldumisi, ükski valuvaigsti ei aita, oppi kardan ja ega seda tehtakski, halvatuks jäämis oht jne. Ilmselt soovitate koju stepper või velotrenažöör hankida. Aga ma tahan liikuda nagu inimesele loodusest on antud, kõndida pikki maid! Aga ei saa. See on hullem kui vähk.
Kaua veel.18. märts 2021, 11:52
Palun mine ometi arstina haiglasse appi.Kõik oskavad targutada.Milleks riigi raha siis kulutati,kui sa ei asu tööle,eriti sinna koroonahaigete ravijana.Abikäsi on vaja,mine palun,teed midagi kasulikku siis.
V18. märts 2021, 11:37
Mine koroonaosakonda arstidele, õdedele appi, mis sa targutad pidevalt.