Koorene kanapasta brokoli ja singigaFoto: Mari-Liis Ilover
Jane Maastik, toitumisnõustaja 17. märts 2021 15:54
Pasta on paljude lemmik, kuid sageli lisatakse toidu valmistamisel parema maitse saavutamiseks juurde liigselt kaloririkkaid toiduaineid – juustud, koor. Juurde tuleks lisada hoopiski erinevaid köögivilju, mis muudavad pastaroa värvilisemaks ja tervislikumaks.

Pasta on paljude lemmik, kuid sageli lisatakse toidu valmistamisel parema maitse saavutamiseks juurde liigselt kaloririkkaid toiduaineid – juustud, koor. Juurde tuleks lisada hoopiski erinevaid köögivilju, mis muudavad pastaroa värvilisemaks ja tervislikumaks.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad