Foto: Ragne Värk
Toiduuudised
17. märts 2021, 06:00

Tähista rahvusvahelist ravioolipäeva!

Iga aasta 20. märtsil tähistavad kõik pastasõbrad ravioolipäeva.Itaalia köögist pärit ravioolid meenutavad sakiliste äärtega kandilisi padjakesi. Traditsiooniliselt on padjakeste täidiseks kala-, liha- või köögiviljad. Üha enam valmistatakse ravioole aga ka magustoiduks ning täidetakse marmelaadi, šokolaadikreemi või mõne muu magusa kreemiga.Ravioole pakutakse enamasti mõnes maitserohkes kastmes, mis sobitub raviooli sees oleva täidisega. Serveerimisel võid kastme asemel kasutada ka sulavõid, milles praetud salveid ja pisut küüslauku. Samuti on imehea lisand juustukaste, mille retsepti täna jagamegi.

Ravioolid juustukastmes

Edasi lugemiseks: