Kogus: viiele
Valmistusaeg: 40–60 min
Koostisosad
800 g kapsast
1 keskmine porru
2 suuremat porgandit
500 g marinaadis kanatükke
õli praadimiseks
1,2 l vett
1 puljongikuubik
6 sl barbeque-kastet
värskeid ürte pealepuistamiseks
Valmistamine
1. Lõika kapsas sektoriteks ja viiluta need õhukeselt. Poolita porru, pese liiv välja ja lõika porru viiludeks. Koori porgandid ja lõika õhemateks viiludeks. Kui kanatükid on suured, siis lõika need 2–3 tükiks.
2. Kuumuta potis põhjas paar lusikatäit õli, vala kapsatükid potti ja kuumuta segades mõni minut, kuni kapsas on veidi pehmenenud. Lisa potti porru ja porgand ning kuumuta veel paar minutit. Lisa vesi, kanatükid ja puljongikuubik, lase keema tõusta ja lase potitäiel umbes 30 minutit madalal kuumusel podiseda.
3. Kui kanaliha on pehme, tõsta see potist välja ja rebi kahe kahvliga ribadeks. Pane ribad potti tagasi, lisa nii palju barbeque-kastet, kui sulle meeldib, ja kui vaja, siis ka veidi soola. Lase supil ainult korraks keema tõusta ja ongi valmis.
Kommentaarid