Roheline katab lauaFoto: Unsplash
, 10. märts 2021 17:11
Selleks, et toite veelgi maitsvamaks ja toitainerikkamaks muuta, saab neile lisada erinevat maitserohelist, mille külvamiseks on praegu viimane aeg. Köögi aknalaual omakasvatatud till, basiilik või petersell annavad toidule kindlasti parema maitse kui poest ostetud maitseroheline.

Selleks, et toite veelgi maitsvamaks ja toitainerikkamaks muuta, saab neile lisada erinevat maitserohelist, mille külvamiseks on praegu viimane aeg. Köögi aknalaual omakasvatatud till, basiilik või petersell annavad toidule kindlasti parema maitse kui poest ostetud maitseroheline.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad ligipääsu Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Käsitöö, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo, Eesti Metsa, Kalale! Looduses ja Ristiku Ristsõnade tasulistele artiklitele. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)