Vaid viis koostisosa: tuunikala-kappari-pasta valges koorekastmes.Foto: Kristi Rebane
Toiduuudised
6. märts 2021, 09:29

Vaid viis koostisosa: tuunikala-kapparipasta valges koorekastmes (1)

Kui kastme keetmiseks ei ole pikalt aega, aitab toidu kiirelt lauale kodumaiste tootjate valmis Béchameli kaste. Selles retseptis saad kastmele toekust lisada tuunikalaga ja värskust kapparitega. Võid roa kõrvale valmistada lisaks värske salati.

Vaja läheb (neljale):

  • kaks 185 g konservi tuunikalatükkidega vees
  • 250–300 g meelepäraseid makarone
  • 350 ml Food Studio valmis Béchameli kastet
  • 2 sl kappareid
  • serveerimiseks parmesani
  • soola-pipart

Valmista pastat nii:

1. Keeda makaronid vastavalt pakil olevale juhisele soolaga maitsestatud vees al dente ehk mitte päris pehmeks ja nõruta.

2. Samal ajal kuumuta potis Béchameli kastet, lisa sellele tuunikalatükid koos konservivedelikuga ja puista sekka kapparid.

3. Tõsta nõrutatud makaronid kastmepotti ja sega läbi. Maitse, kas soovid lisada veel soola.

4. Serveeri pastat riivitud parmesani ja värskelt jahvatatud pipraga.

Roog valmib 15 minutiga!