NII VÄHE: Viiest liitrist piimast sai kaks peotäit juustu, mis kohe läheb külmkappi seisma. Kas vaev on tõesti seda väärt?Foto: Silja Paavle
Toiduuudised
3. märts 2021, 10:00

JULGUSTÜKK KÖÖGIS | Kui hõlbus on kodus juustu valmistada? Maffiafilmidest saadud teadmised tulevad kasuks!

Kui asusin elus esimest korda juustu tegema, ei osanud aimatagi, et koju tassitud viiest liitrist piimast jagub lisaks valminud juustule ka minu tillukese köögi seintele.

Kui asusin elus esimest korda juustu tegema, ei osanud aimatagi, et koju tassitud viiest liitrist piimast jagub lisaks valminud juustule ka minu tillukese köögi seintele.

Et lapsepõlves olen ema sõiravalmistamist kõrvalt näinud küll, ei mõelnud ma pikalt, kui internetis jäi silma juustu valmistamise stardikomplekt. Soov juustutegu suuremalt ette võtta kahanes, kui internetipoodides silma jäänud kolmest juustuvalmistamise komplektist oli tegelikkuses müügil vaid üks. Etteruttavalt – korralikuks seikluseks piisas sellestki.

Edasi lugemiseks: