MÕNUS SUUPISTE | Kaalikakangid sinepi ja juustuga
Koostisosad
800 g Kaalikas
1 spl Mesi
1 spl Teraline sinep
1 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
2 dl Riivitud parmesani juust
Valmistamine
1. Koori kaalikad ja lõika neljaks sektoriks. Lõika need pikuti viiludeks ja viilud 1-1,5 cm kangideks.
2. Keeda kange soolakas vees 5-6 minutit, et need veidi pehmeneksid.
3. Kuumuta ahi 200 kraadini. Kurna kaalikakangid ja pane ühekordse kihina ahjuplaadile. Nirista peale õli, puista soola ja pipart ning sega läbi. Küpseta 20 minutit. Pööra ümber ja küpseta veel 20 minutit,
4. Sega mesi ja sinep omavahel, nirista kaalikangidele ja sega läbi, puista peale riivjuust. Küpseta veel 10 minutit kuni juust on pruunistunud. Serveeri lisandina või koos meelepärase dipikastmega suupisteks.