Video: Tatjana Iljina
Toiduuudised
12. veebruar 2021, 10:51

VIDEOÕPETUS | Restorani Han’s peakokk õpetab tegema Hiina omletti tomatiga ja veiseliha Sichuani moodi

Hiina uusaasta puhul palusime Tallinnas tegutseva restorani Han’s restorani perel õpetada, kuidas valmib üks nende köögi hitte – loomaliha Sichuani moodi. Kui see aga tundub keerukas, siis saab ka teada, kuidas teha Hiina tänavatoidu üht kõige lihtsamat hitti: munarooga tomatitega.

Hiina uusaasta puhul palusime Tallinnas tegutseva restorani Han’s perel õpetada meile, kuidas valmib üks nende köögi hitte – loomaliha Sichuani moodi. Kui see aga tundub keerukas, siis näidati, kuidas teha Hiina tänavatoidu üht kõige lihtsamat hitti – munarooga tomatitega.

Han’si perenaine Ruirong Yang on Eestis elanud juba kümme aastat. Tema sõnul on Eesti väga ilus. Eriti aga meeldib talle tõik, et eestlased armastavad Hiina toitu! Pererestoran Han’s on tallinlaste seas populaarne ning ka kriisiajal oma kliendid üles leidnud.

Niisiis, läksime ühel vesisel jaanuaripäeval Han’si Lauteri tänaval, et uurida – kuidas ikkagi valmib loomaliha Sichuani moodi. Tegu on Hiina köögi ühe tuntuma roaga, mida iseloomustab väga mitmepalgeline ja särtsakas maitsete palett. See on roog, mis tundub kodus tegemiseks veidi liiga keerukas…

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99