HernesuppFoto: TIINA KÕRTSINI
Jane Maastik, toitumisnõustaja 15. veebruar 2021 07:10
Kaunviljadest valmistatud road tuletavad end meelde tavaliselt vastlapäeva ajal, mil toidulaualt ei tohi lisaks vastlakuklitele puududa traditsiooniline hernesupp. Eestis on herneid kasvatatud ja neid toidulaual auväärsel kohal hoitud juba sajandeid.  Kes peab hernetoitudest lugu, peab kindlasti proovima vastlapäevanädala menüüd. Kaunviljad, sh herned, on tervislikud ja maitsvad ning toitumissoovituste järgi peaks neid tarbima 3-4 korda nädalas.

Kaunviljadest valmistatud road tuletavad end meelde tavaliselt vastlapäeva ajal, mil toidulaualt ei tohi lisaks vastlakuklitele puududa traditsiooniline hernesupp. Eestis on herneid kasvatatud ja neid toidulaual auväärsel kohal hoitud juba sajandeid.  Kes peab hernetoitudest lugu, peab kindlasti proovima vastlapäevanädala menüüd. Kaunviljad, sh herned, on tervislikud ja maitsvad ning toitumissoovituste järgi peaks neid tarbima 3-4 korda nädalas.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99