HernesuppFoto: TIINA KÕRTSINI
Nädala menüü
15. veebruar 2021, 07:10

NÄDALAMENÜÜ | 15.–21. veebruar: hõissa vastlanädalale koos traditsiooniliste toitudega!

Kaunviljadest valmistatud road tuletavad end meelde tavaliselt vastlapäeva ajal, mil toidulaualt ei tohi lisaks vastlakuklitele puududa traditsiooniline hernesupp. Eestis on herneid kasvatatud ja neid toidulaual auväärsel kohal hoitud juba sajandeid.  Kes peab hernetoitudest lugu, peab kindlasti proovima vastlapäevanädala menüüd. Kaunviljad, sh herned, on tervislikud ja maitsvad ning toitumissoovituste järgi peaks neid tarbima 3-4 korda nädalas.

Kaunviljadest valmistatud road tuletavad end meelde tavaliselt vastlapäeva ajal, mil toidulaualt ei tohi lisaks vastlakuklitele puududa traditsiooniline hernesupp. Eestis on herneid kasvatatud ja neid toidulaual auväärsel kohal hoitud juba sajandeid.  Kes peab hernetoitudest lugu, peab kindlasti proovima vastlapäevanädala menüüd. Kaunviljad, sh herned, on tervislikud ja maitsvad ning toitumissoovituste järgi peaks neid tarbima 3-4 korda nädalas.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99