Blake LivelyFoto: Image Press Agency/Scanpix
Toiduuudised
9. veebruar 2021, 14:48

KREEMITORT SÕI STAARI NÄRVID: ükssarviku tordiks vorminud Blake Lively sai hoopis Hollywoodi kõrge tunnustuse osaliseks

Ameerika tähtede pagarisaate osalev näitlejatar Blake Lively oli pärast suure ükssarve-kujulise kreemitordi vormimist nii endast väljas, et ähvardas: kui ta nüüd algupärase pagarisaate kurikuulsalt hindajalt Paul Hollywoodilt käepigistust ei saa, siis ütleb koduse küpsetamise üles.

Blake, kes on viimasel ajal oma sotsiaalvõrgustikes rääkinud avalikult kehakuvandist ja raskustest, kuidas olla pärast kolmandat last ühiskondlike normatiividega vastavuses, jagas oma fännidega pilti suurest roosast kreemitordist, mille ta vormis ükssarvikuks.

Meil nimega "Eesti parim pagar" ekraanil olnud Briti pagarisaade "The Great British Bakeoff" on jõudnud ka Ameerikasse, nimega "The Great American Baking Show".

Teadupärast on saade väga kuulus oma kriitika poolest, eriti mis puudutab originaalseid kaunistamisi ja selle tehnilist teostust. Kõige kõrgemaks autasuks on sarjas saanud ühe karmima kohtuniku Paul Hollywoodi käepigistus. 

Pagarisaate fännid aga pettuma ei pea –  superhindaja Paul Hollywood kinnitas oma Instagrami kontol Blake'i koogipildi jagamisega, et tema käepigistus on naisel olemas.

"Kohtumiseni telgis," kirjutas mees, viidates pagarisaate võistluspaigale. See on küll väga kõrge tunnustus!

Kuigi, kriitikud kurdavad, et Paul jagab ameeriklastele käppa märksa enam kui brittidele. 

Esimest korda pakkus Paul tunnustuseks oma kätt alles Briti pagarisaate kolmandal hooajal. Sealt edasi hakkas mees oma käppa järjest rohkem pakkuma. Suurbritannias teostati isegi uuring, kas Pauli käepigistus on devalveerunud, sest viimastes hooaegade juhtus seda koguni kuni seitse korda.

Ameeriklased seevastu said juba enda pagarisaate esimesel hooajal kolm Pauli käepigistust. 

Paul ise kirjutas sotsiaalvõrgustikes oma käepigistuse-saaga kohta, et kritiseerijad pole arvesse võtnud üht tõsiasja: pagarite tase on lihtsalt sedavõrd paremaks läinud.