KollaažFoto: 4x erakogu ja Jaan Heinmaa
Toiduuudised
8. veebruar 2021, 11:50

KÕIK KORRAGA AHJU | Pille Endeni nipid, kuidas valmib maitsev söök minutitki pliidi ees passimata

Kui kokkamine tundub tüütu ja liiga palju aega võttev, tasuks proovida ahjuplaadiroogi. Üht viimase aja trenditoitudest on ka väga mugav teha – tuleb vaid ette valmistatud koostisosad ahjuplaadile panna ja ahju lükata. Seejärel ei jää enam muud üle, kui oodata, millal saab sööma hakata. Kui on soovi, võib kõrvale teha ka värsket salatit. Nii saab ära toita oma perest suuremagi seltskonna ja mis seal salata – ka nõudepesu läheb palju kiiremini.

Kui kokkamine tundub tüütu ja liiga palju aega võttev, tasuks proovida ahjuplaadiroogi. Üht viimase aja trenditoitudest on ka väga mugav teha – tuleb vaid ette valmistatud koostisosad ahjuplaadile panna ja ahju lükata. Seejärel ei jää enam muud üle, kui oodata, millal saab sööma hakata. Kui on soovi, võib kõrvale teha ka värsket salatit. Nii saab ära toita oma perest suuremagi seltskonna ja mis seal salata – ka nõudepesu läheb palju kiiremini.

Paja- ja vormiroogi on ju ajast aega tehtud ning nende põhimõte on sama – panna kõik ained koos valmima. 

Panniroad ei vaja erilisi vahendeid ega peeneid koostisosi. Sellest toiduvalmistamise meetodist võib kiiruse ja vähese vaeva tõttu lausa sõltuvusse sattuda. 

Edasi lugemiseks: