Toiduuudised

KÕIK KORRAGA AHJU | Pille Endeni nipid, kuidas valmib maitsev söök minutitki pliidi ees passimata 

Pille Enden, Kodukirja köögitoimetaja, 8. veebruar 2021 11:50
KollaažFoto: 4x erakogu ja Jaan Heinmaa

Kui kokkamine tundub tüütu ja liiga palju aega võttev, tasuks proovida ahjuplaadiroogi. Üht viimase aja trenditoitudest on ka väga mugav teha – tuleb vaid ette valmistatud koostisosad ahjuplaadile panna ja ahju lükata. Seejärel ei jää enam muud üle, kui oodata, millal saab sööma hakata. Kui on soovi, võib kõrvale teha ka värsket salatit. Nii saab ära toita oma perest suuremagi seltskonna ja mis seal salata – ka nõudepesu läheb palju kiiremini.

Paja- ja vormiroogi on ju ajast aega tehtud ning nende põhimõte on sama – panna kõik ained koos valmima. 

Panniroad ei vaja erilisi vahendeid ega peeneid koostisosi. Sellest toiduvalmistamise meetodist võib kiiruse ja vähese vaeva tõttu lausa sõltuvusse sattuda. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

26.12.2020
KÕIK KORRAGA AHJU! Minipikkpoisid ahjujuurviljadega
04.01.2020
Ahjuroad: päästavad pliidi ääres passimisest, aga vajavad valmimiseks aega