Kolumnid

EVELIN ILVES | Kuude kaupa veeretatud – aga nüüd on otsus tehtud. EKRE stiil pole eeskuju (6)

LISA KOMMENTAAR

Tädi Maali25. veebruar 2021, 08:42
Kui Evelin ise lossist välja visati, nagu ta just ühes loos kurtis, siis oli nii õnnetu, et hakkas ennast toiduga lohutama. See olevat stressile iseloomulik. Nüüd siis teab omast käest, kuidas läbipõlenuid lohutada! Jah, ka rikkad nutavad mõnikord, vaesed alati!
nisujahu???5. veebruar 2021, 14:02
Sellist sööki ei võta ma suu sisse. Tervistkahjustav, nisujahu. Uskuda võib, et Evelin pole arstiks õppinud!! Lõpuks ometi on tõde, et räuskajad on suured eneseupitajad. EKRE on erand, tema pole räuskaja. Enamus on räuskajad patsiendid, kes haigeks jäädes sõimavad perearsti läbi, kui ei saa tabletti, kanepit ja paljusid muid euroopa narkootikume.
see5. veebruar 2021, 10:28
kui räägitakse asjast ja kuulatakse ka rahva arvamust on nii mõnelegi isehakanud arristokraadile vastukarva! Olen EKRE valija ja see kuidas paljude valikuga on käitutud on igati lubamatu. See daam pole mingi näpuga näitaja ja hea et on lõpuks erakond mis ka asjadest rääkis mitte näts lõu.gade vahel nina püsti .....-ti mängis! Mis on siis see EKRE stiil? 17 saj nõiajaht jätkub? Külge poogitud opositsiooni hädakida mis peale selle et on madal on veel lisaks ka hale! Osake kaotada!
Pealiskaudne4. veebruar 2021, 16:49
Evelin Ilves ei ole jõudnud asja tuumani, see on minu arvamus. Aga enda eksponeerimise vajadus näib kasvavat
vaatleja4. veebruar 2021, 15:15
Evelin ei ole kunagi võimul olnud, ta oli meie rahvusvahelise esindaja partner, naine, elukaaslane. Presidendil ei ole Eesti põhiseaduse järgi mingit võimu peale sõna jõu ja eeskuju. Ärma hoidis minu meelest võrreldes teistega raha kokku, sest teistelt ruumide rentimise asemel (Paslepa jt kaunid kohad) võõrustati välismaalasi oma kodus.
mis4. veebruar 2021, 17:06
esindaja,naisesse puutub - siis vabandust aga siiamaani meeles see pilt kui nn Ilves Estonias esireas oma ametisse nimetamist? ootas...see ülbelt istumas tal kõrval....- ja saalis väga taga kusagil oli siis Ilvese eksnaine:))) nende ühiste lastega. Kui pole sellisel hetkel mingit empaatiat ,ütleb see vägagi palju. Ja nüüd viibutab ja sildistab oma näpuga siin...Tüüpiline need kes siin kõigele ja kõigile ülevalt alla vaatab! Lugupidamine? Ei.