PIDULIK ARGIPÄEVAKS | Kana-riisistruudel
Koostisosad
6 tk Külmutatud filotaina leht
5.5 spl Või
100 g Šampinjonid
4 tk Grillitud kanakints
100 g Konservananass
250 g Keedetud riis
1 dl Riivitud juust
1.5 dl Paksem majonees
1 tl Vahemere ürdisegu
Sool
Must pipar
Valmistamine
8 tk
1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Sulata tainas ja hoia kaetuna kergelt niiske rätiku all.
2. Sulata 5 sl võid ja lase jahtuda. Haki seened ja prae 0,5 sl võis pehmeks, lase jahtuda. Eemalda kanakintsudelt nahk ja haki liha. Haki ananass.
3. Sega kausis riis, grillkana, ananass, riivjuust, majonees ja maitseained.
4. Pane üks filo taina leht kuivale lauale ja pintselda sulavõiga. Lao peale veel 5 lehte pintseldades iga leht sulavõiga.
5. Tõsta täidis taina ühele äärele piki pikemat külge nii, et otstest jääb 2-2,5 cm vabaks. Tõsta lühematest külgedest tainas täidisele peale ja keera siis pikemast küljest rulli.
6. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile lõikepool all ja pintselda sulavõiga. Küpseta 20-25 minutit kuldpruuniks ja krõbedaks. Serveeri soojalt.
Kommentaarid (0)