Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
TIKTOKI VIDEOHITT | Kindel nõks, kuidas alati saada krõbedad ahjukartulid
(5)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(5)
värskemad
parimad
vanimad
no
27. jaanuar 2021, 12:26
oli vast sensatsioon
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Kiks
27. jaanuar 2021, 00:43
Sellised kõrbenud pabulad ei saa küll maitsvad enam olla, tervise seisukohalt ei kannata aga mingit kriitikat.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Lembit
26. jaanuar 2021, 23:22
Sellised kõrbenud kartulid on suur terviseoht vähihaiguse läbi. Kahju, aga nii maitsev on.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
26. jaanuar 2021, 21:03
Puuküttega pliidi praeahjus, pekise soolaka sealihaga koos ahjupannil on parimad!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
Anton
26. jaanuar 2021, 14:06
Väga palju söltub kartuli sordist, nendes betoon/salati pabulatest ei saa mingi valemiga head nahka!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (5)