Toiduuudised

KOROONAMENÜÜ: mida süüa, kui maitset nagunii ei tunne? 

Kersti Eero, 25. jaanuar 2021 12:59
Foto: Andres Varustin

Lõhna- ja maitsetaju kadumine on üks levinumaid koroonaviiruse sümptomeid. Anosmia ehk lõhnataju puudumine tabab 86% Covid-19-positiivseteks tunnistatud inimestest, kirjutas teadusajakiri Annals of Internal Medicine juba eelmisel kevadel. Aga mida siis süüa, kui toidu maitset ja lõhna ei tunne, soovitavad Tallinna teeninduskooli kutseõpetaja Kristi Tiido ja personaalkokk Moonika Lauba.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

26.01.2021
Lutsar: teadusnõukoda soovitab üle Eesti piiranguid ühtlustada
16.01.2021
Kuidas koroona inimeste ostuharjumusi mõjutas: rekordeid lõid nii lõhe kui rukkijahu