Toiduuudised

KERGE VÕI KEERULINE? Kuidas õigesti omletti teha (1)

Kersti Eero, 24. jaanuar 2021 07:15
Meiegi kinodes mõnda aega tagasi jooksnud filmis „Saja sammu teekond“ piisas madame Malloryl ehk Helen Mirrenil vaid suutäiest omletist, et otsustada, kas inimest tasub oma kahe Michelini tärniga restorani kokaks palgata või mitte.Foto: Pixabay

Omlett (prantsuse sõnast omelette) on lahtiklopitud munadest, vähesest piimast, jahust (mõnikord) ja maitselisanditest pannkoogikujuline munatoit, iseloomustab Wikipedia enamiku eestimaalastegi üht armastatumat hommikusööki. Sotsiaalmeedias surfates ei tundu omletitegu enam pooltki nii lihtne.

Sestap õpetavad prantsuse restorani Brasserie11 peakokk Alo Stamm ja Sokos Hotel Viru peakokk Margus Tammpere, kuidas ikkagi omletti teha,

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

01.02.2021
HOMMIKUSÖÖK KODUKONTORIS: kuidas alustada päeva maitsvalt ja tervislikult?
16.01.2021
RESTORANI TASEMEL OMLETI SALADUS: lihtsad trikid, kuidas saada pehme ja kohev munaroog