Hurmaasalsa Foto: Jaan Heinmaa
Taimetoidu retseptid
26. jaanuar 2021, 06:54

LISA TALVE VEIDI EKSOOTIKAT! Hurmaasalsa sobib täidiseks ja lisandiks

Veidi eksootikat meie talvesse pakub mahlastest hurmaades valmistatud veidi vürtsine salsa. Salsa sobib nii kala, kana kui liha juurde, takode või quesadilla'de täidiseks, aga ka lisandiks prae- või grilljuustule.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Väike punane sibul
1 spl Hakitud jalopeno
2 spl Värskelt pressitud laimimahl
0.25 tl Sool
2 tk Keskmine hurmaa
1 dl Hakitud koriandrilehed
0.5 dl Granaatõunaseemned

Valmistamine

1. Haki sibul ja jalapeno hästi peeneks ja pane kaussi. Sega laimimahla ja soolaga.

2. Lõika hurmaa viljaliha väikesteks kuubikuteks ja haki koriandrilehed, sega mõlemad sibulaseguga. Kui vaja maitsesta veel soola ja laimimahlaga. Puista peale granaatõunaseemneid