Taimetoidu retseptid

LISA TALVE VEIDI EKSOOTIKAT! Hurmaasalsa sobib täidiseks ja lisandiks 

Pille Enden, 26. jaanuar 2021 06:54
Hurmaasalsa Foto: Jaan Heinmaa
Veidi eksootikat meie talvesse pakub mahlastest hurmaades valmistatud veidi vürtsine salsa. Salsa sobib nii kala, kana kui liha juurde, takode või quesadilla'de täidiseks, aga ka lisandiks prae- või grilljuustule.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Väike punane sibul
1 spl Hakitud jalopeno
2 spl Värskelt pressitud laimimahl
0.25 tl Sool
2 tk Keskmine hurmaa
1 dl Hakitud koriandrilehed
0.5 dl Granaatõunaseemned

Valmistamine

1. Haki sibul ja jalapeno hästi peeneks ja pane kaussi. Sega laimimahla ja soolaga.

2. Lõika hurmaa viljaliha väikesteks kuubikuteks ja haki koriandrilehed, sega mõlemad sibulaseguga. Kui vaja maitsesta veel soola ja laimimahlaga. Puista peale granaatõunaseemneid

Samal teemal

16.11.2020
10 KIIRET PERELÕUNAT: kuidas kodukontori ja -kooli kõrvalt kõik näljased ära toita
29.09.2020
10 ROOGA TATRAST: odavad, maitsvad ja lihtsad retseptid just enne palgapäeva
29.06.2020
MÕNUS SUVINE ROOG | Kana-juustutortiljad
16.06.2020
10 ISETEHTUD GRILLIKASTET | Näita taset ja valmista jaanilauale soodne ja hõrk gurmee grillikaste