Toiduuudised

NÄLG RESTORANIPIDAJATE SEAS: mida teha, et #päästaEestitoidukohad?

Manona Paris, 21. jaanuar 2021 11:58

5 KOMMENTAARI

t
Tädi Maali/ 24. jaanuar 2021 10:00
Jätkan - ongi vajalik, et tekiks immuunsus viirusele!
t
Tädi Maali/ 24. jaanuar 2021 10:00
Mida suuremad repressioonid ühiskonna suhtes, seda hirmsamad tagajärjed! Iga jõuga kehtestatud piirang riigi poolt tekitab rahva hulgas vastureakstioonI. Nüüdseks on ju ilmselge, et need maskid ja kogu elu-olu kinnipanemine pole mingit pööret paremusele saavutanud. No kaua võib, kas parem sureme kogu ühiaskonnaga nälga? Kui haiged ja vanad inimesed surevad, kas nii või naa, see on paratamatus. Kui selle viiruse, on see looduslik, või kunstlik, eesmärk ongi selline, et selekteerib välja, kes elab ja kes sureb, siis tuleb sellega leppida! Juba alguses oli teada, et kogu elanikonna nakatumine
n
nagu/ 24. jaanuar 2021 15:58
ütles lugupeetud Andres Merits, siis pigem ikka looduslik
e
ettepanek/ 23. jaanuar 2021 01:56
Tõstke kohvi hinda kolmelt neljale eurole.
s
Selline arglik hädaldamine ei aita ilmselt./ 21. jaanuar 2021 18:55
Oot, mis superlevitajate karistamine, mis karmistamine? Raske on kaasa tunda nii kollaboratsionistliku ja tõsiuskliku jama peale. Ühiskond tuleb võimalikult lahti teha, mitte piiranguid laiendada, põhimõttel, et olgu kõigil võrdselt jube. AASTA OTSA on nii elatud, mingit abi sest pole. Aeg on pigem hakata kollektiivhagidele ja kollektiivsele vastupanule mõtlema. See truualamlikkus on nõme.