MAGUS JA TERVISLIK? MUIDUGI! Asenda retseptides valge suhkur orgaanilise melassiga ja sa üllatud!
, 24. jaanuar 2021 15:40
MelassFoto: Unsplash
Tume orgaaniline blackstrap melass, suhkrutöötlemise kolmanda keetmise kõrvalsaadus, on rikkaliku vitamiinide ja mineraalainete sisalduse tõttu maailmas saanud juba supertoiduaine nimetuse, mida teaduslikud uuringud siiski ei kinnita. Kuigi - tegu on tõestatult kõige kasulikuma loodusliku magustajaga.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse