Toiduuudised

MAGUS JA TERVISLIK? MUIDUGI! Asenda retseptides valge suhkur orgaanilise melassiga ja sa üllatud! 

Toidutare, 24. jaanuar 2021 15:40
MelassFoto: Unsplash

Tume orgaaniline blackstrap melass, suhkrutöötlemise kolmanda keetmise kõrvalsaadus, on rikkaliku vitamiinide ja mineraalainete sisalduse tõttu maailmas saanud juba supertoiduaine nimetuse, mida teaduslikud uuringud siiski ei kinnita. Kuigi - tegu on tõestatult kõige kasulikuma loodusliku magustajaga. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

26.10.2020
10 KOOKI KÕRVITSAST: tervislikud ja maitsvad hõrgutised, mis ei riku taljet
09.10.2020
ÄRA USU KÕIKE SUHKRU KOHTA! Mis on tervislik, mis mitte?
25.08.2019
KUIDAS OLLA VEGAN: esimesed sammud täistaimetoitlaste maailmas
14.02.2019
Magusasõbra mure: millega asendada valget suhkrut?