Foto: Kollaaž/Jaan Heinmaa
Kersti Eero 18. jaanuar 2021 15:05
Sellele küsimusele oskab kasvõi une pealt vastata viimase veerandsajandi Eesti viljakaim retseptimeister ja Eesti Naise köögitoimetaja Lia Virkus, kes lisaks palgatööle pidi pea paarkümmend aastat päevast päeva kodus süüa vaaritama ka viieliikmelisele perele. Tänasel toiduküljel pakub ta Õhtulehe lugejatele välja oma pere kuus lihtsat lemmikrooga.

Sellele küsimusele oskab kasvõi une pealt vastata viimase veerandsajandi Eesti viljakaim retseptimeister ja Eesti Naise köögitoimetaja Lia Virkus, kes lisaks palgatööle pidi pea paarkümmend aastat päevast päeva kodus süüa vaaritama ka viieliikmelisele perele. Järgnevalt pakub ta Toidutare lugejatele välja oma pere kuus lihtsat lemmikretsepti. 

Lia mäletab omastki käest paljude pereemade probleemi: mida õhtuks süüa teha? Lastega perede üks kindel valik oleksid erinevad hakkliharoad, näiteks võiks teha hakklihastooganovi. Aga kui parasjagu sooja toidu isu polegi, segada kokku suitsukana-virsikusalati. 

 

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad