Toiduuudised

LIA VIRKUS TULEB APPI: mida õhtuks süüa teha? 6 lihtsat lemmikrooga 

Kersti Eero, 18. jaanuar 2021 15:05
Foto: Kollaaž/Jaan Heinmaa

Sellele küsimusele oskab kasvõi une pealt vastata viimase veerandsajandi Eesti viljakaim retseptimeister ja Eesti Naise köögitoimetaja Lia Virkus, kes lisaks palgatööle pidi pea paarkümmend aastat päevast päeva kodus süüa vaaritama ka viieliikmelisele perele. Järgnevalt pakub ta Toidutare lugejatele välja oma pere kuus lihtsat lemmikretsepti. 

Lia mäletab omastki käest paljude pereemade probleemi: mida õhtuks süüa teha? Lastega perede üks kindel valik oleksid erinevad hakkliharoad, näiteks võiks teha hakklihastooganovi. Aga kui parasjagu sooja toidu isu polegi, segada kokku suitsukana-virsikusalati. 

 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

10.02.2021
ÄRA PELGA NEID MEREANDE: krevetid mee-austrikastmega, eriti kreemine krevetipasta ning Skagen ehk saiad krevetisalatiga
26.12.2020
KÕIK KORRAGA AHJU! Minipikkpoisid ahjujuurviljadega
16.11.2020
ARGIPÄEVA VÕITMATU KLASSIKA | Kapsa-hakklihavorm
10.11.2020
KOKK PALJASTAB! Nipid ja trikid, kuidas lihtne kodune toit saab restoranivääriliseks