Tomati-tofu stir-fryFoto: Taimne teisipäev
12. jaanuar 2021, 15:50
TAIMNE PÄEVARETSEPT | Tomati-tofu stir-fry
Kas otsid põnevat retsepti tofust? Toome sinuni aasiapärase kergelt magushapu stir fry, mis sobib ideaalselt argipäeva õhtusöögiks.
Vaja läheb:
- 250 grammi kõva tofut
- 2 suurt tomatit
- 2 spl oliiviõli
- 1 spl sojakastet
- 1 spl tomatipastat
- ·Maitsestamiseks soola
- 2 tl suhkrut (võid asendada kookossuhkru või ½ spl agaavisiirupiga)
- 1 tl röstitud seesamiõli
- 1 tl riisiäädikat
- 2 küüslauguküünt
- 4 spl vett
- 3 vart rohelist sibulat
Tee nii
1. Pudista tofu väiksemateks tükkideks ning prae pannil õliga 4 minutit
2. Lisa pannile keskmise suurusega kuubikuteks lõigatud tomatid ning hakitud küüslauk ja lase veel praadida 3 minutit.
3. Lisa sool, sojakaste, tomatipasta, suhkur, seesamiõli, riisiäädikas ning vesi. Sega korralikult ning lase kaane all podiseda 3 minutit.
4. Lisa hakitud roheline sibul, sega läbi ning serveeri riisiga.
Serveeri röstitud maapähklite ning tšilliõli või -kastmega.
Kommentaarid (0)