Toiduuudised

SAMM-SAMMULT | Šokolaadi-semifreddo’t mandlipralineega on äärmiselt lihtne teha 

Ragne Värk, 13. jaanuar 2021 11:00
Foto: Ragne Värk

Semifreddo on pooleldi külmunud Itaaliast pärit maius, mille valmistamine on äärmiselt lihtne. See on suurepärane dessert, mille võid juba aegsasti valmis teha.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

20.01.2021
SAMM-SAMMULT | Ära kuluta „hiinakas“ raha ja närve, tee maitsev apelsinikana ise!
09.01.2021
SAMM-SAMMULT | Isetehtud tervisebatoonid on märksa kasulikumad ja maitsvamad!
23.12.2020
SAMM-SAMMULT: mis on peolaua hitt? Eks ikka uhke tort!
04.12.2020
SAMM-SAMMULT | Nonettes − piparkoogikesed Prantsuse moodi