Toiduuudised

Artikkel ilmus esmakordselt 05.01.2021

HEAD VAHUKOOREPÄEVA! Lollikindel nipp, kuidas koor alati vahtu läheb (4)

LISA KOMMENTAAR

väike mamma5. jaanuar 2021, 17:45
Koort tuleks kloppida käsitsi, vispliga või spets, mehaanilise vahustajaga, millele kaane siseküljes pöörlevad käpad. Siis on kohe tunda, kui hakkab liiga saama e. võiks minema. Keegi tark rääkis, et ka biskviidi jaoks peaks mune vahustama käsitsi. Mingi molekulide värk, et liiga kiiresti vahustades lõhub molekulid ära ja kook ei tule õhuline vms. Nii et käed käima!
vana klopits5. jaanuar 2021, 17:41
Õpilasmalevas olin kolhoosisööklas abis - peksin pangetäie koort käsitsi vahule kempsuhrjaga sarnaneva riistapuuga . Äkki oligi.
vahukoor5. jaanuar 2021, 16:24
Kõige lihtsam nipp on see, et koor ei tohiks olla liiga värske. Kindla peale välja minekuks osta koor varem omale külmkappi või vaata poest selline pakk, mille parem enne jõuab varsti kätte.
5. jaanuar 2021, 16:12
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Mina5. jaanuar 2021, 19:45
ainult fairyt vahustangi. Läheb kiiremini vahtu kui koor.