Toiduuudised

HEAD VAHUKOOREPÄEVA! Lollikindel nipp, kuidas koor alati vahtu läheb

Toidutare, 5. jaanuar 2021 15:05

4 KOMMENTAARI

v
väike mamma/ 5. jaanuar 2021 17:45
Koort tuleks kloppida käsitsi, vispliga või spets, mehaanilise vahustajaga, millele kaane siseküljes pöörlevad käpad. Siis on kohe tunda, kui hakkab liiga saama e. võiks minema. Keegi tark rääkis, et ka biskviidi jaoks peaks mune vahustama käsitsi. Mingi molekulide värk, et liiga kiiresti vahustades lõhub molekulid ära ja kook ei tule õhuline vms. Nii et käed käima!
v
vana klopits/ 5. jaanuar 2021 17:41
Õpilasmalevas olin kolhoosisööklas abis - peksin pangetäie koort käsitsi vahule kempsuhrjaga sarnaneva riistapuuga . Äkki oligi.
v
vahukoor/ 5. jaanuar 2021 16:24
Kõige lihtsam nipp on see, et koor ei tohiks olla liiga värske. Kindla peale välja minekuks osta koor varem omale külmkappi või vaata poest selline pakk, mille parem enne jõuab varsti kätte.
k
5. jaanuar 2021 16:12
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
m
Mina/ 5. jaanuar 2021 19:45
ainult fairyt vahustangi. Läheb kiiremini vahtu kui koor.