Kergelt magusa alatooniga aasiahõnguline kana maitseb suurepäraselt vokitud või aurutatud köögiviljade ja nii riisi kui ka nuudlitega. Sama marinaad sobib ka kanakintsuliha või hiidkrevettidega.
Vaja läheb (neljale):
- 2 keskmist kanafileed
- 6 sl sojakastet
- 2 sl mett
- 1 sl seesamiseemneid + veidi serveerimiseks
- 4 küüslauguküünt
Lisaks:
- praadimiseks (seesami)õli
- serveerimiseks aurutatud riisi ja brokolit
Valmista rooga nii:
1. Vispelda sojakaste ja mesi ühtlaseks, lisa seesamiseemned ja riivi või pressi juurde kooritud küüslauguküüned.
2. Lõika kana 2 cm suurusteks kuubikuteks ja prae pannil õlis igast küljest kuldseks.
3. Vala kanatükkidele pannil kaste ja lase neil madalal kuumusel aeg-ajalt segades 10 minutit podiseda, kuni kana on küps ja kaste kergelt karamellistunud. Serveeri kanakuubikuid meelepäraste lisanditega.
Toit valmib 20 minutiga!
Kommentaarid (0)