Toiduuudised

  

TÕSTA TEMPOT: kuidas klassikalisi jõulutoite kiiremini teha  

Manona Paris, Toidutare, 23. detsember 2020 15:35
Jõulukapsad Foto: Hannes Dreimanis

Jõulude ajal tuleb elu nautida ning köögis olla täpselt nii vähe kui võimalik. Sestap õpetab Markofka Toidutoa perenaine Inga Paenurm, kuidas traditsioonilisi jõuluroogi valmistada võimalikult kiiresti. Lauale jõuavad sült, seapraad ja Mulgi kapsad. 

 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

24.12.2020
Andres Puusepp jõuludest: me ei pane ennast koju lukku. Saan aru, et keeruline aeg, aga natuke tahaks elada ka
23.12.2020
ÕL VIDEO | Tiir Tallinna jõuluturul: tulukesed ja glögi toovad õige pühademeeleolu. Jõulutervituse tegi ka üks kuumim Eesti staar
22.12.2020
Seitse nõuannet jõuluüksilduse peletamiseks