Sisene
  • Uudised
  • Elu
  • Sport
  • Naine
  • Tervis
  • Tarbija
  • Loodus
  • Liigume
  • Ajalugu
  • Toidutare
  • Kodu
  • Digilehed
  • Argiroad
  • Nutikad hoidised
  • Evelin Ilvese kokakool
  • Karmo Tüüri supipöial
  • Eesti parimad peakokad
TelliSisene
Telli
Toidutare
  • Uudised
  • Retseptid
  • Videod
  • Minu Toidutare
Väljaanded
  • ÕÕhtuleht
  • EElu
  • SSport
  • NNaine
  • TTervis
  • TTarbija
  • LLoodus
  • LLiigume
  • AAjalugu
  • TToidutare
  • KKodu
  • EEsport
Digilehed
  • Õhtuleht
  • Eesti Ajalugu
  • Kalale! Looduses
  • Kodukiri
  • Naisteleht
  • Nipiraamat
  • Tiiu
Olulised
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Vihje
Sotsiaalmeedia
  • Facebook
  • Twitter
  • Rss

Toiduuudised

VIDEOÕPETUS | VANAKOOLI LIHTSAD JÕULUROAD: kuidas panna veerandtunniga hauduma maitseküllased Mulgi kapsad ja pitsiline köögiviljaterriin

Manona Paris, video: Hannes Dreimanis, montaaž Tatjana Ilina, 7. detsember 2020 19:40

Jaga:

M

3 KOMMENTAARI

  • värskemad
  • parimad
  • vanimad
j
Ja/ 8. detsember 2020 10:59
mis asi see terriin on?
+2
-0
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
t
TT/ 8. detsember 2020 12:59
https://toidutare.ohtuleht.ee/947423/terriin-kokakunsti-korgem-klass
+0
-2
Teata ebasobivast kommentaarist
p
Pole liha - pole ka mulgikapsad!/ 8. detsember 2020 09:31
kusti
+8
-0
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist

TOIMETAJA

manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee

© AS Õhtuleht Kirjastus
  • Kontakt
  • Reklaam
  • Tellimine
  • Üldtingimused

Toidutare

  • Uudised
  • Retseptid
  • Videod
  • Minu Toidutare

Väljaanded

  • Õhtuleht
  • Elu
  • Sport
  • Naine
  • Tervis
  • Tarbija
  • Loodus
  • Liigume
  • Ajalugu
  • Toidutare
  • Kodu
  • Esport

Digilehed

  • Õhtuleht
  • Eesti Ajalugu
  • Kalale! Looduses
  • Kodukiri
  • Naisteleht
  • Nipiraamat
  • Tiiu
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Vihje

Sotsiaalmeedia

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss