1 - Tamme talus kasvanud ja käsitsi korjatud tšillid – parajalt tuline suutäis.
tammetalu.eu, 3.30
2 - Hiiumaa puhtas looduses kasvanud toorainest valmistatud mustsõstra-nurmenukumoos on eriline.
Tallinna Kaubamaja, 7.70
3 - Treppoja Sahvri mädarõika äkine on abiks viiruste vastu võitlemisel ja maitsev lisand paljude roogade juurde.
treppojasahver.ee, 3.70
4 - Kadakavõrsetõmmisest keedetud siirup annab head maitset kuumades ja külmades jookides, lihatoitudes, magustoitudes ja küpsetistes.
Tallinna Kaubamaja, 12.50
5 - Süvahavva loodustalu kivipuravikest puravikupulber sobib supi sisse, kastmesse või hautisesse ja mujalegi.
syvahavva.ee, 7.50
6 - Kolotsi talu hinnatud kitsejuust pakub maitseelamust. Valida saab ka põnevate lisanditega kitse- ja lehmapiimajuustude vahel.
kolotsitalu.ee, kilohind 25.-
7 - Ivan Tšai ehk fermenditud põdrakanepitee on valmistatud vana vene retsepti järgi.
ideafarm.ee, 5.-
8 - Põlvamaal hoole ja armastusega kasvatatud küüslaugu marineeritud võrsed sobivad garneeringuks, salatisesse ja supile.
garlic.ee, 4.-
9 - Meemeistrite mesi – kaneeli ja jõulumarjadega – loob lummava jõulumeeleolu.
Tallinna Kaubamaja, 6.40
10 - Hiiu Gourmet’ metsamarjaglögis on tunda mõnusat jõuluvürtside maitset.
Tallinna Kaubamaja, 7.60
11 - Tervislik näks koosneb valikust magusatest jõhvika-, mustsõstra-, õuna-, mustika- ja maasikatoormaiustest.
taluturg.ee, 5.90
Kommentaarid (0)