Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 23.–29. november: lihtsad ja mugavad ahjuroad (1)

Toidutare, 25. november 2020 15:35
Foto: Jaan Heinmaa

Ahjuroad  kuuluvad  sügis-talviste toitude hulka.  Nende valmistamine on lihtne ja mugav, tuleb vaid vorm ahju panna ja oodata, millal maitsev roog valmis saab. Lisaks sobivad  ahjus valmistatud toidud suurepäraselt advendiaja alguse tähistamiseks.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

11.10.2020
NÄDALAMENÜÜ | 9.–15. november: toidud, et praegu terve olla ja terveks jääda
04.10.2020
NÄDALAMENÜÜ | 2.–8. november: need vanad head hinge soojendavad sügistoidud
26.09.2020
NÄDALAMENÜÜ | 26. oktoober – 1. november: kõigile pühakutele sobivad toidud
21.09.2020
NÄDALAMENÜÜ | 19.–25. oktoober: tõstame magustoidud taas au sisse!