Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 23.–29. november: lihtsad ja mugavad ahjuroad (1)

Toidutare, 25. november 2020 15:35
Foto: Jaan Heinmaa

Ahjuroad  kuuluvad  sügis-talviste toitude hulka.  Nende valmistamine on lihtne ja mugav, tuleb vaid vorm ahju panna ja oodata, millal maitsev roog valmis saab. Lisaks sobivad  ahjus valmistatud toidud suurepäraselt advendiaja alguse tähistamiseks.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

06.01.2021
NÄDALAMENÜÜ | 4.–10. jaanuar: nagu ikka algab aasta lubadustega – muuta toidulaud tervislikumaks
21.12.2020
JÕULUNÄDALA MENÜÜ | 21.–27. detsember: traditsiooniline jõululaud tervislike lisanditega (+ täpsed kalorid)
16.12.2020
NÄDALAMENÜÜ | 14.–20. detsember: suvehõngulised jõuluroad toovad maitset ja põnevust
09.12.2020
NÄDALAMENÜÜ | 7.–13. detsember: värske mahla jõul tugevam immuunsus