Toiduuudised

AHJU JA VALMIS! Ahjušampinjonid suitsupeekoni ja tüümianiga, köögiviljahautis hakklihaga ning pirnid Gorgonzola juustu ja Kreeka pähklitega 

Ragne Värk, 21. november 2020 13:43
Foto: 3 x Ragne Värk

Kuna ahjuroad saavad vahel teenimatult vähe tähelepanu, jagame sinuga kolme toredat retsepti eelroast magustoiduni. Toekad söögid valmivad lihtsasti ja millal siis veel hellitada end soojendavate ahjuroogadega kui mitte praegusel sügishooajal?

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

17.09.2020
KEELE VIIB ALLA | 10 kullaprooviga sügist hõrgutist kaalikast, mida on lihtne valmistada
17.09.2020
Ahjuroogade abimehed: 3 vahvat pajalappi kangajääkidest, vildist ja lõngast
23.08.2020
10 LIHTSAT AHJUROOGA: nendega saab hakkama ka algaja kodukokk
12.09.2019
PÄEVARETSEPT | Pikkpoiss karamellise kapsaga