Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Ohhoo? Kas ID-kaardi allahindlus restoranis on mõeldud positiivse diskrimineerimisena? Ja see töötab? 

Karmo Tüür, 10. november 2020 09:36
AmarilloFoto: Karmo Tüür

Kui tavaliselt ma mõtlen ette välja, kuhu sööma minna, siis mõnikord lasen ka jalgadel end juhtida. Seekord juhtisid nad mind Viru keskusest läbi. Otsustasin, et astun sisse esimesse toidukohta, mille menüüs on supp, sest ilma supita mina ei mängi, eks ole. Igasugused burgeriputkad ja muud säänsed poolpuhvetid saab sellise kriteeriumi alusel kohe kõrvale jätta ning elu jälle kraadi võrra lihtsam.

Nii ma siis maandusingi puhvetis nimega Amarillo. Alles peale mahaistumist avastasin, et tegu on tex-mex stiilis asutusega, mis vähemalt annab ette lubaduse millegi vürtsika ja hea liha kohta. Või noh, nii ta vähemalt võiks olla. Vähemalt minu peas.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

03.10.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Miks, miks tulevad supp ja praad korraga? See on hoolimatus toidu ja kunde suhtes!
27.09.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | „Это Нарва, детка!“ ehk Kuidas piirilinnas puhvet Europa pakub üllatusi maitsemeelele
20.09.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | No mida on seljanka teile teinud, et niimoodi seda mõnitate?
15.09.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Muheda nimega koht Spot, mis kahjuks jättis igatipidi leigeks