Teele ViiraFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
10. november 2020, 12:02

ARMAS KLÕPS | Teele Viira poeg ootab õe või venna tulekut: ta käib muudkui kõhtu patsutamas

Lauljatar Teele Viira teatab isadepäeval, et tema ja kallima Kristopher Kuuse perre on järgmisel aastal oodata perelisa. 

"Head isadepäeva, kõige arvestavam, hoolivam, heatahtlikum ja ägedam eeskuju Kristopher! Järgmine aasta juba topeltpaps," rõõmustab Teele Instagramis. 

Teele paljastas portaalile Sky.ee, et beebi sünnib tuleva aasta esimeses pooles. Kodus ootab uut ilmakodanikku ka paari esiklaps, 2,5aastane Charlie, kes on uudise üle väga õnnelik: "Ta käib muudkui kõhtu patsutamas ja ütleb, et beebi tuleb tema kaissu tudule."

Refereeritud artikli täistekst Sky.ee-s.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Head isadepäeva, köige arvestavam, hoolivam, heatahtlikum ja ägedam eeskuju @k66sk! Järgmine aasta juba topeltpaps 🥰👨‍👩‍👧‍👦

A post shared by ☆ Teele Viira ☆ (@teeleviisor) on

2018. aasta märtsis postitas lauljatar oma Instagrami kontole armsa foto, millega andis teada, et tema ja kallim Kristopher Kuuse saavad esmakordselt lapsevanemateks. Sama aasta juulis nägi ilmavalgust pisipoeg Charlie.

2017. aasta oktoobris rääkis Teele ajakirjale Kroonika, et on leidnud oma ellu uue armastuse. Toona tunnistas Viira, et pole endast kolm aastat noorema Kristopheriga kuigi kaua suhelnud. "Umbes kuu aega, kuid et oleme meelelahutusvaldkonna inimesed, teadsime teineteist juba ammu," sõnas Teele. Kristopher töötab produtsendina üritusturundusfrmas Kuusk. Ettevõtte koduleht kirjeldab teda kui sooja, siirast ja südamlikku inimest. Sama kinnitas ka Viira: "Täpselt selline ta ongi!"