"Või on see, mis teeb kõik toidud heaks," ütleb aasta noorkokk Carina-Elisabeth Hade. Foto: Merilin Ulm
Toiduuudised
10. november 2020, 14:57

KOKK PALJASTAB! Nipid ja trikid, kuidas lihtne kodune toit saab restoranivääriliseks

Kuidas teha armastatud argiroogi kodus nii, et need maitseksid sama hästi kui restoranis? Profiköögi nippidelt aitab saladuseloori kergitada aasta noorkokk  Carina-Elisabeth Hade.

Kuidas teha armastatud argiroogi kodus nii, et need maitseksid sama hästi kui restoranis? Profiköögi nippidelt aitab saladuseloori kergitada aasta noorkokk  Carina-Elisabeth Hade.

Hakklihakastme tuunimine

Kasuta mitte ainult sea- või veisehakkliha, vaid võta võrdselt mõlemat. 

Liha pane kindlasti kuumale, rasvainega määritud pannile. 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99