Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 9.–15. november: toidud, et praegu terve olla ja terveks jääda 

Jane Maastik, 11. november 2020 15:56
Vitamiinirikas salatFoto: Unsplash

Selleks, et pimedatel sügis- ja talvekuudel terve ja energiat täis püsida, tuleb organismile pakkuda sellist toitu, mis sisaldaks piisavalt vitamiine ja mineraalaineid. Menüüsse tuleb lisada ka praegusel hooajal lisaks kuumtöödeldud köögi- ja puuviljale värskeid aiasaadusi. Nii saab Eestimaa sügist nautides terve olla ja terveks jääda.  

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

06.01.2021
NÄDALAMENÜÜ | 4.–10. jaanuar: nagu ikka algab aasta lubadustega – muuta toidulaud tervislikumaks
09.12.2020
NÄDALAMENÜÜ | 7.–13. detsember: värske mahla jõul tugevam immuunsus
02.12.2020
NÄDALAMENÜÜ | 30. november – 6. detsember: vürtsid aitavad külmetushaigusi eemal hoida ja loovad meeleolu
25.11.2020
NÄDALAMENÜÜ | 23.–29. november: lihtsad ja mugavad ahjuroad