Toiduuudised

SAMM-SAMMULT | Maitsev feta-spinatipirukas Spanakopita 

Ragne Värk, 14. november 2020 14:08

Kreekas populaarset soolast pirukat valmistatakse filotainast. See maitseb imeliselt iseseisva roana, kuid tihti serveeritakse seda ka lisandina pearoa kõrvale. Et filotainas on küllaltki pirtsakas, jälgi valmistamisel kindlasti meie soovitusi.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

09.10.2020
SAMM-SAMMULT | Vaata, kuidas koduste vahenditega saab vähese vaevaga teha imemaitsvaid tanguvorste ehk mardimauke!
08.10.2020
SAMM-SAMMULT | Kirsitäidisega juustukook šokolaadipõhjal
08.10.2020
SAMM-SAMMULT! Kõik, mida pead teadma galeriiseina loomisest
07.10.2020
SAMM-SAMMULT | Portugali kreemikoogikesed