Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Miks, miks tulevad supp ja praad korraga? See on hoolimatus toidu ja kunde suhtes! 

Karmo Tüür, 3. november 2020 11:16
Nobel TartusFoto: Karmo Tüür

Tartu ääres on üks teine Tartu. Lõunakeskuse nimeline linn, mis on kasvanud suuremaks, sügavamaks, laiemaks ja kirjumaks kui Paabel. Selle Paabeli sees on aga õnneks ka mitu-setu puhvetit, et mööda poelabürinte eksleja ei peaks näljast kokku langema.

Ah et kuidas seda puhvetit nimega Nobel leida? Aga otsige raamatpoodi nimega Apollo. Ja siis selle sees ongi Nobel. Nii umbes nagu Kaštšei elu peitus nõela sees ja see peitus muna sees ... aga see jutt läheb liiga kaugele meie tänasest põhiteemast. Ehk siis ikka ja jälle räägime toidust ning elamustest, mis selle sees peidus. Nagu see nõel, eks.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

01.12.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Puhast toidurõõm Hansatallis Tartus – kõik pöidlad püsti mis püsti!
28.11.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | 7 Ürti: nii kentsakat borši, kus puljong maha ununeb, ei oska ma hinnata
21.11.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | The Irish Embassy Pub Tartus: nii peab üks hea „fish & chips“ olema tehtud
10.11.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Ohhoo? Kas ID-kaardi allahindlus restoranis on mõeldud positiivse diskrimineerimisena? Ja see töötab?