Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Miks, miks tulevad supp ja praad korraga? See on hoolimatus toidu ja kunde suhtes! 

Karmo Tüür, 3. november 2020 11:16
Nobel TartusFoto: Karmo Tüür

Tartu ääres on üks teine Tartu. Lõunakeskuse nimeline linn, mis on kasvanud suuremaks, sügavamaks, laiemaks ja kirjumaks kui Paabel. Selle Paabeli sees on aga õnneks ka mitu-setu puhvetit, et mööda poelabürinte eksleja ei peaks näljast kokku langema.

Ah et kuidas seda puhvetit nimega Nobel leida? Aga otsige raamatpoodi nimega Apollo. Ja siis selle sees ongi Nobel. Nii umbes nagu Kaštšei elu peitus nõela sees ja see peitus muna sees ... aga see jutt läheb liiga kaugele meie tänasest põhiteemast. Ehk siis ikka ja jälle räägime toidust ning elamustest, mis selle sees peidus. Nagu see nõel, eks.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

27.09.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | „Это Нарва, детка!“ ehk Kuidas piirilinnas puhvet Europa pakub üllatusi maitsemeelele
20.09.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | No mida on seljanka teile teinud, et niimoodi seda mõnitate?
15.09.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Muheda nimega koht Spot, mis kahjuks jättis igatipidi leigeks
07.09.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Beer House’is oli ilmselt parim guljašš-supp, mida ma seni saanud. Mis juhtus aga praega?