Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | „Это Нарва, детка!“ ehk Kuidas piirilinnas puhvet Europa pakub üllatusi maitsemeelele 

Karmo Tüür, 27. oktoober 2020 13:15
Puhvet EuropaFoto: Karmo Tüür

Narva on üks teistmoodi Eesti. Omamoodi. Üldse mitte pahamoodi, aga oma eripäradega küll. Nii näiteks ei kujuta ma mujal ette, et keegi nimetaks oma puhvetit nimega „Europa“. Sellel on oma ja pikemat juttu vääriv lugu ja mõte taga, aga hetkel leppige sellega, et ... Narva on omamoodi. 

Ausalt öeldes oli mul selle asutuse külastamise suhtes tugev eelarvamus. Noh esiteks on tegu hotelli all oleva söögikohaga ning reeglina on need ühed kõige laisemad köögid, kuna ei pea pingutama kundede meelehea pärast. Ööbijad tulevad ja tarbivad oma hommikusöögi nime all pakutava ära nii ehk naa. Teiseks olid minu kõrvu jõudnud mitmed ohked stiilis: „no sinna nüüd küll pole mõtet minna“. Aga olgu juba alustuseks öeldud – on ikka mõtet küll!

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

07.09.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Beer House’is oli ilmselt parim guljašš-supp, mida ma seni saanud. Mis juhtus aga praega?
30.08.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Miks on menüüs toit, mille toorainet koht juba mitu nädalat ootab?
23.08.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Tartu puhveti RP9 ees peaks püsti tõusma ja kummardama. Suu jookseb tänini vett
16.08.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Restoranile Balkan Tartus annan kõrged stiilipunktid ning tagasihoidliku aplausi!