Kolumnid

SÖÖN END PAREMAKS 7 | Kuidas suhkrutööstus tegi rasvast vaenlase ja inimesed rasvunuks  

Manona Paris, 27. oktoober 2020 09:20
Suhkur ja kaalulangusFoto: Mari Luud

See kõlab nagu väljamõeldud vandenõu, aga pole seda teps mitte. Üha rohkem hääli kõlab, et üks suur põhjus Lääne ühiskonna kehamassi järsus tõusus on 40-50 aastat tagasi läbi viidud kampaania, kus tehtu selgeks: rasv on süüdi rasvumises. Suhkur ja süsivesikud on aga head ja teevad saledaks!

Tõesti, selle kampaania eest on koguni nopitud suhtekorraldusauhindu! Sest nii suutsid suhkrutootjad teha tervetele põlvkondadele selgeks – nende tooted on tervislikud.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

25.09.2020
VIDEO | REISI PAREM TALDRIKUL: valmista Kreeka salatit ja baklavat samamoodi nagu Santorini saarel vanaema köögis
16.08.2019
UUENENUD TOIDUPÜRAMIID: väldi ekstreemdieete, söö normaalselt, kahandad kaalu
21.04.2018
TESTI, kas oled toidusõltlane?
16.00.2017
Milline dieet päriselt toimib?