Kolumnid

SÖÖN END PAREMAKS 7 | Kuidas suhkrutööstus tegi rasvast vaenlase ja inimesed rasvunuks  

Manona Paris, 27. oktoober 2020 09:20
Suhkur ja kaalulangusFoto: Mari Luud

See kõlab nagu väljamõeldud vandenõu, aga pole seda teps mitte. Üha rohkem hääli kõlab, et üks suur põhjus Lääne ühiskonna kehamassi järsus tõusus on 40-50 aastat tagasi läbi viidud kampaania, kus tehtu selgeks: rasv on süüdi rasvumises. Suhkur ja süsivesikud on aga head ja teevad saledaks!

Tõesti, selle kampaania eest on koguni nopitud suhtekorraldusauhindu! Sest nii suutsid suhkrutootjad teha tervetele põlvkondadele selgeks – nende tooted on tervislikud.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

24.11.2020
SÖÖN END PAREMAKS 11 | Manona Paris: trenni ei taha minna! Hiilisin kaalule ja pigistasin silmad kinni...
16.11.2020
SÖÖN END PAREMAKS 10 | Manona Paris: kuidas teha vaimset maooperatsiooni ehk Mõtlen end vähem sööma
16.11.2020
NÄDALAMENÜÜ | 16.–22. november: kuidas toiduga haiguste ajal keha puhastada ja kaitsta
09.11.2020
SÖÖN END PAREMAKS 9 | Millest dieedigurud sulle ei räägi: seiskunud seedimine, sundmõtted toidust ja ärevushäire