"Juustune" kõrvitsapastaFoto: Taimne teisipäev
20. oktoober 2020, 06:22
TAIMNE PÄEVARETSEPT | „Juustune“ kõrvitsapasta
Mõnusalt juustune ja kreemine kõrvitsapasta – kõlab hästi, eksole? Siin on sulle üks kerge ja maitsev retsept, mis aitab kõrvitsauputuse korral.
Vaja läheb:
- 250 g pastat
- 500 ml kõrvitsat
- 1/2 tassi india pähkleid (leota 6-8 h või keeda 10 minutit)
- 2 küüslauguküünt
- 250 ml puljongit
- 1/4 tassi maitsepärmi
- maitse järgi soola, pipart
Valmistamine
1. Ühes potis auruta/keeda kooritud ja tükeldatud kõrvits pehmeks.
2 Teises potis valmista samal ajal paki juhiste kohaselt meelepärane pasta.
3. Lisa valminud kõrvits, pähklid, puljong, maitsepärm ja maitseained blenderisse või töötle massi saumikseriga. Jätka, kuni saavutad mõnusalt kreemja konsistentsi (ole ettevaatlik, mass on kuum).
4. Vala kaste pastale ja sega läbi. Puista peale näiteks pipart, tšillit, maitsepärmi või värskeid ürte.
Kommentaarid (0)