Kolumnid

SÖÖN END PAREMAKS 6 | Manona Paris: te ikka teate, et kaupluse must leib võiks olla must kook?  (1)

Manona Paris, 19. oktoober 2020 13:33
Manona ParisFoto: Mari Luud

Tegelikult pean oma eelmistele sõgedatele saledusprogrammidele tänulik olema – nendel saavutatud kaalulangused ei jäänud küll lõpparvestuses püsima, ent nad õpetasid mulle ühe olulise põhimõtte – kui tahad kaalu alandada ja hästi süüa samal ajal, tuleb õppida viimast ise tegema.

Nende ridade kirjutamise ajal on mul ahjus rukkileib. Külmkapis ootab seda peedihummus ning tegelikult peaks minema poodi ja tooma veidi basiilikut, et teha lastele õhtuks pestot. Miks ma seda kraami poest ei võiks osta? A te olete vaadanud, kui palju on meie menukates mustades (käsitöö) leibades suhkrut? See võiks samahästi kanda nime – must kook. Süüa võiks seda pool viilu päevas. Mismoodi?

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

07.09.2020
KUI SA EI TEA, MIDA SÜÜA TEHA: 10 maitsvat, kiiret ja hõlpsat retsepti, kui tahaks midagi eriti head
19.05.2020
USKUMATULT LIHTNE JA MAITSEV! Rukkileib juuretisega
29.08.2019
RIHM PURUNES? 10 lihtsat retsepti, millega kaalulangetust alustada
13.09.2011
Pasta arrabiata tšilliga