Manona ParisFoto: Mari Luud
Kolumnid
19. oktoober 2020, 13:33

SÖÖN END PAREMAKS 6 | Manona Paris: te ikka teate, et kaupluse must leib võiks olla must kook? (1)

Tegelikult pean oma eelmistele sõgedatele saledusprogrammidele tänulik olema – nendel saavutatud kaalulangused ei jäänud küll lõpparvestuses püsima, ent nad õpetasid mulle ühe olulise põhimõtte – kui tahad kaalu alandada ja hästi süüa samal ajal, tuleb õppida viimast ise tegema.

Tegelikult pean oma eelmistele sõgedatele saledusprogrammidele tänulik olema – nendel saavutatud kaalulangused ei jäänud küll lõpparvestuses püsima, ent nad õpetasid mulle ühe olulise põhimõtte – kui tahad kaalu alandada ja hästi süüa samal ajal, tuleb õppida viimast ise tegema.

Nende ridade kirjutamise ajal on mul ahjus rukkileib. Külmkapis ootab seda peedihummus ning tegelikult peaks minema poodi ja tooma veidi basiilikut, et teha lastele õhtuks pestot. Miks ma seda kraami poest ei võiks osta? A te olete vaadanud, kui palju on meie menukates mustades (käsitöö) leibades suhkrut? See võiks samahästi kanda nime – must kook. Süüa võiks seda pool viilu päevas. Mismoodi?

Edasi lugemiseks: